ترشی سالاد فصل یا ترشی تهیه شده از گوره گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی است که در مشهد طرفداران بی شماری دارد. این ترشی خوشمزه به دلیل محبوبیت فوق العاده ای که بین مشتریان دارد با ارزانترین قیمت در کارگاه های ترشی سازی قابل تهیه است.
اما برای تهیه این ترشی به روش خانگی ابتدا میبایست گوجه فرنگی را پس از برش دادن درون ظرفی به همراه نمک ریخته و سپس پس از تخمیر گوجه و جدا کردن پوست و دانه گوچه ار آب آن ، آب گوچه فرنگی را حرارت داده تا به جوش آید که این همان روش تهیه رب خانگی است.
سپس برای ادامه فرایند اماده سازی مواد اولیه از قبیل هویج و گل کلم و کرفس و الباقی مواد را داخل ظرف ریخته تا پس از کمی حرارت دادن و به جوش آمدن ترشی محلی تهیه شده را به مدت سه روز در انبار نگه داشته تا جا بیفتد و اماده مصرف شود.
این ترشی خوشمزه که از ان به ترشی مشهدی هم یاد میشود توسط همکاران بازار ترشی ایران تهیه و بازار عرضه میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.