کارگاه تهیه ترشی شور مخلوط بسته بندی

تهیه شوری از کلم به همراه سایز سبزیجات مانند هویج، خیارچنبر و کرفس نظر بسیاری از پخش کنندگان را به خود جلب کرده است. ترشی شور مخلوط در بازار بصورت فله و بسته بندی در کارگاه های تولید ترشی و خیاشور تهیه و به بازار عرضه می شود.
شوری متعادل مهمترین شرط برای لذت بردن مصرف کننده از این جاشنی هست چرا در صورت شوری زیاد مصرف کننده از ادامه مصرف شوری صرفنظر میکند.
علاوه بر این مطلب شوری زیاد ترشی میتواند از ارزش غذایی ترشی نیز بکاهد. نکته دیگر در تهیه شوری معمولا اسلایس درشت تر شوری در مقایسه ترشی مخلوط است. همچنین نرم بودن مواد شوری نیز بشدت بر کاهش علاقه مشتری و عدم خرید مصزق کننده تاثیر گذار خواهد بود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما