تهیه ترشی خوشمزه رازیانه

برای تهیه یک ترشی خوشمزه رازیانه باید از رازیانه های خوب استفاده کرد و ترکیبات اضافی مانند سبزیجات در آن استفاده نمی شود.
رازیانه گیاهی می باشد که در نواحی کوهستانی رویش دارد و آب و هوای گرم برای رویش آن مناسب می باشد و طبیعت گرمی دارد و برای تهیه ترشی استفاده می شود و استفاده از سرکه و نمک برای تهیه ترشی کفایت می کند. رازیانه به صورت دسته ای می باشد و آن را نباید از دسته های آن جدا کرد و همین طور به شکل دسته ای برای تهیه ترشی استفاده می شود. رازیانه را به دسته های کوچک با قیچی می برند ولی دانه های آن را جدا نمی کنند و در ظرف ترشی می ریزند و روی آن نمک و سرکه ریخته و درب ظرف ترشی را می بندند تا ترشی آماده شود.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

ترشی رازیانه

ترشی رازیانه یک ترشی خاص می باشد که طعمی خاص دارد و ترکیبات اضافی نیز در آن وجود ندارد و تنها رازیانه و سرکه برای تولید این ترشی کافی می باشد. ترشی رازیانه به صورت آماده به فروش می رسد چون در همه مناطق نمی توان رازیانه را به صورت تازه پیدا کرد و به همین دلیل ترشی های رازیانه آماده در بسته بندی های گوناگون به صورت محلی نیز فروخته می شود.
منبع: ترشی و مربا ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما